Notícies de Bordils

En pocs mesos la legislatura haurà acabat i els ciutadans tornarem a ser cridats a les urnes per escollir l’equip que haurà de pilotar l’Ajuntament. És doncs un bon moment per fer-ne un petit balanç. Al 2019 les persones que formàvem part de la candidatura de la CUP ens vam presentar amb la voluntat de donar solució als problemes que tenia el poble.

RESUM ORDRE DEL DIA PLE OCTUBRE:

 

1-Conveni entre Departament de Salut i l’Ajuntament.

Els nostre grup(CUP-Amunt) ens vam ABTENIR  per manca d’informació prèvia per part de l’equip  de govern.

 

2-Pla Econòmic Financer per incompliment de la Regla de Despesa(2019)

El nostre grup, vam votar en CONTRA, perquè tampoc ens havien fet arribar informació (per exemple la Memòria  de l’alcaldessa explicant les causes de l’incompliment).

 

Una sentència del Tribunal Suprem va donar la raó a la Plataforma Alternativa a l’Abocador de Cruïlles (PAAC) i ha obligat a la Generalitat a buidar una gran part de l’abocador per l’ús il·legal que en va fer l’empresa concessionària Pujol-Buesa i FCC.

El passat dissabte 15 de juliol els ajuntaments dels municipis d’arreu de Catalunya van constituir els seus governs en els respectius plens d’investidura. A Bordils, els ciutadans i ciutadanes van decidir que fos JxCat qui governés durant 4 anys per majoria absoluta. La CUP Bordils va voler fer palès en el seu discurs d’investidura—que compartim ara—la seva voluntat per construir conjuntament un poble més viu, just i participatiu.

Ens expliquem!

Els partits no els guanya un jugador... els guanya un equip!

Martí Vila

 

Necessitem un centre cívic, perque?

Per què ens cal un Centre Cívic?

Programa electoral municipals 2019

En la legislatura 2019-23, la nostra prioritat és treballar sobre 4 eixos bàsics, des dels qual
despleguem les nostres propostes en aquest programa.

La CUP de Bordils presenta la seva llista electoral

Per les eleccions del proper 26 de Maig, la CUP de Bordils presenta un equip de persones ampli, divers, arrelat al municipi i al seu teixit associatiu. La candidatura estarà encapçalada per en Martí Vila, en Xevi Jou, la Montserrat Sala, l’ Enric Pardo i la Mar Masfarré. També formen part de la llista (per aquest ordre) en Jordi Gou, la Sònia Casademont, l’Albert Serrats i la Coral.lí Jou.

Per tal d'abordar l'actual situació sobre recollida de residus al municipi de Bordils, el darrer 15 de novembre del 2016 es va celebrar una trobada entre components de l'equip de govern i representants de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Bordils .

 

El passat 10 de novembre el ple de Bordils va aprovar per unanimitat la moció presentada per la Cup en suport a Joan Coma, arran de la investigació que se li ha obert per un presumpte delicte d’incitació a la sedició. La decisió judicial es basa en les manifestacions que va fer el regidor de Vic el passat 09 de desembre de 2015 en un ple municipal a on deia textualment:

Pàgines