ACTE SOLIDARITAT AMB CÀRRECS ELECTES

Acte solidari a Bordils amb els càrrecs electes desobedients

L’Ateneu Popular La Pioixa i la CUP de Bordils han organitzat un acte per solidaritzar-se amb electes desobedients el proper diumenge 17 d’abril. L’acte consistirà en una arrossada popular a la Plaça del Poble i, tot seguit, intervindran Dani Cornellà (alcalde de Celrà), Robert Sabater (alcalde de Viladamat) i el diputat de la CUP-Crida Constituent Benet Salellas.

SENSE POR!

L’Ateneu Popular La Pioixa i la CUP de Bordils han organitzat un acte per solidaritzar-se amb electes desobedients el proper diumenge 17 d’abril. L’acte consistirà en una arrossada popular a la Plaça del Poble i, tot seguit, intervindran Dani Cornellà (alcalde de Celrà), Robert Sabater (alcalde de Viladamat) i el diputat de la CUP-Crida Constituent Benet Salellas. Cornellà i Sabater són dos dels alcaldes que desobeït el requeriment de l’Audiència Nacional per fer-li arribar les actes dels plens on es va donar suport a la declaració aprovada el 9N pel Parlament de Catalunya. En els darrers dies, els equips de govern de Mieres i Verges (ambdós també governats per la CUP) també han decidit fer cas omís a la petició de l’Audiència Nacional.

Les dues entitats organitzadores expressen que “cal que la societat faci costat als càrrecs electes que actuen coherentment amb el mandat popular del 27S i amb la declaració del 9 novembre del Parlament de Catalunya. Són persones compromeses i que estan acceptant riscos personals per defensar allò que la gent fa temps que demanem: que es tiri pel dret. No pot ser que ara els deixem sols: ells estan amb el poble, el poble ha d’estar amb ells”.

L’acte s’emmarca dins de la campanya “Sense Por. Desobeïm per la independència” promoguda des de la CUP, però oberta a la incorporació de tots aquells agents polítics, socials, sindicals i ciutadans que comparteixen amb la CUP que “no es pot aigualir” l’essència de la declaració del 9 de novembre.

El pròxim diumenge 17 d'abril organitzem un acte de solidarització amb electes desobedients.